Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pors

Hon bär doft av pors
en skog över min tröskel
Den ljusa gläntan




Fri vers av Elsa Wik VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-05-02 16:21



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
undrar vad pors luktar.
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Wik VIP