Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag jämför länderna det med frukterna på Lidelmarknaden.


- Jag gillar visionen om ert land, emiratet, och studerar om sharialagar är tillräckligt för att få kvinnor att bete sig anständigt och befria emiratet från pesten.


Araberna skyddar och stärker sina kvinnor. Jag jämför dem med våra som dödas dagligen utan fel, även de omgivande centra för jagade och misshandlade kvinnor och barn rivs i vissa regioner, bara i natt dödades två barn i Södetelije.

Två barn döda i Södertälje – sorg på skolan (aftonbladet.se)

Jag är exalterad, men jag letar inte efter en man eller en pojkvän, jag är bara en gammal vän till  Förenade Arabemiraten.


Jag är också oroad över vad som händer i ditt land. Här är ett reportage gjord av en mycket seriös bloggare.


https://www.facebook.com/watch/?v=793512865676328

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-24 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP