Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganska fullklottrad

Rätt ofta kommer det för mig
att jag som har tid till mitt eget förfogande
kan välja och styra som det mig behagar

men när jag väl valt
sätter jag mig på tvären
när det gäller att bli styrd
till målet

vid närmare eftertanke
glömde jag i val-yran
att räkna med mig själv
som jag är

- redan rätt fullklottrad!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-25 21:38



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
För innerst inne är man som man är ändå. Städa t.ex. är mycket tråkigt. Väntar med det till sist.
2024-04-26

  Respons VIP
Viktigt att inkludera sig själv i livspusslet!
2024-04-26

    Lena Staaf VIP
Att sovra är det svåraste. Man vill ofta mer än man hinner, konstigt nog, även om man har all möjlig tid till förfogande. "Fullklottrad" var ett bra ord!
2024-04-25

  Kungskobran VIP
När det kommer till kritan är man alltid sig själv närmast


2024-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP