Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma in memoriam

så mycket
skulle jag ha ringt
till mamma och berättat
om hon levde

att både Moa och Marta har fött barn
varsin pojke och varsin flicka
och att Aron har en gosse och två flickor
tänk 7 barnbarnsbarn!

måste även passa på att berätta om
hur vackert häcken blommar
och min samling av örter
i det lilla växthuset, inköpt på Lidl

allt skulle förvåna och glädja mamma
goda matförslag skulle jag kunna ge henne
och jag skulle berätta om mitt nya klädskaparintresse
men om världspolitiken skulle jag tiga...




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-28 21:03



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det mest värdefulla till mamma alltså. Det är jag övertygad om att hon skulle ha önskat. Jättefint, sympatiskt, eftertänksamt.
2024-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt till en älskad och saknad mamma.
2024-04-29

  Kungskobran VIP
Det är mycket man går miste om när man dör
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP