Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan vingar

han föraktar asfalten och hjulet
han som burits fram av vindar

färdats över himlens djupblåa mossa
sett stormars varnande fanor

kämpat mot molnens kraftfulla lungor
sett in i åskans svarta sotbrända ögon

isats av stratosfärens rökblåa mantel
förundrad sett hur stjärnor störtar


… så bara för en dag, få flyga högt
över jordens gröna mosaik

där ensamheten bor utan att smärta




Fri vers av Fd stridspilot
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-26 20:13



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Ett mycket fint poem. Du har en fantastisk förmåga att skapa vackra bilder med dina ord och din kärlek till flygupplevelsen lyser fram starkt.
2024-04-28

  poeten
Hahaha, mycket fint! Måste vara smärtsamt. Snygg sista mening. Hoppas du "Kan köpa vingar för pengarna". :)
2024-04-27

    tramp
Högtflygande poesi - riktigt bra ! Tack
2024-04-26

    Elsa Wik VIP
Jomen riktigt fin.
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot