Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

°Allt inom EU. ..°



Mellan cypress och djupaste
granskog delar vi våra olika
habitat.

Men ordens bokstäver de
äger vi gemensamt men på
olika sätt





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-27 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP