Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ett självporträtt medelst ASA och DIN på gammeldags-vis?)


°Ljuskänslighets-förhållanden•



ASA står för:
American standard association.
och
DIN står för:
Deutsche industrie normen

Där den moderna ISO-beteck
-ningen förmedlar båda talen
T.e.x ISO 100/12.Vilket innebär
100 ASA eller 12 DIN.

Vad ISO i sin tur är förkortning
för,får den förmodat vetgirige
Själv ta reda på!Lycka till!

Med sin personliga FLIK:

(Fin-ljus-inställnings
-känslighet)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-04-27 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP