Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Förvanskade ordstäv del?*



Underbart kan vara Curt.

Tyckte Emma som blev
smekt där bak av hans
sak.








Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-27 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP