Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Jag är ett hav
som jag aldrig velat vara i.

Jag är fylld till bredden,
och är precis vid vattenytan.

Så ofta och så länge
som jag klarar av.

En gång var jag så full av liv,
och lika trygg som horisonten.

Jag är ett hav,
som är så svårt att leva i.




Fri vers (Fri form) av Hubert
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-28 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert