Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Det går inte att kväva min värme.
Det enda som händer,
är att man bränner sig.
Istället för att försöka brinna själva.




Fri vers (Fri form) av Hubert
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-10 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert