Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som det ska vara


Kärleken kräver inga ord

Kärleken kräver inga ord
I blicken talar själen nog

Eld och lågor som inte bränns
De rinner som vatten precis där det känns

Ta mig till din finaste plats
Och led mig till det klara vattnet som aldrig ersatts

För där behövs inget göra
I vattnet finns redan allt jag vill höra




Bunden vers (Rim) av Mira<3
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-28 15:44



Bookmark and Share


  Koloristen
Kärleken kräver absolut ingenting. Men relationer som skall fungera väl kräver en hel del.
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mira<3