Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invaggas i harmoni

Blundar och lyssnar på det
porlande vattnet från bäcken

Känner vinden som försiktigt
smeker mina solvarma kinder

Sakta börjar ny energi och glädje
infinna sig i min sorgsna kropp

Ett minne knackar svagt på i
mitt muromringande hjärta

Med all min vilja motar jag bort
minnet och blundar hårdare

Fortsätter lyssna på vattnet
känna vinden mot kinderna

Låter mig invaggas i harmoni




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-02 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP