Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar matte!


Tiopotenser



Om det bara fanns någon
i min närhet som var bra
på tiopotenser.

Om det bara fanns någon
som kunde visa mig hur
man gör.

Tänk vad glad jag
skulle vara då.





Fri vers av jansson
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-09-24 15:21



Bookmark and Share


  stella
Egentligen borde det väl va en he-man (;9), men dom fattar nog inte...Du ska inte försöka plugga statistik för det är ett helvete utan like! Jag var tyvärr tvungen att läsa 5 p.
2007-07-13

    Haimi
åååå jag så håller med dig!!
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

jansson