Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd mössa


Ett barn skriker

En pappa tröstar

En mobil ringer

En påse prasslar

En bok öppnas

Ett blad vänds

Någon nynnar

Någon pratar

En röd mössa

En rullator




En röst som säger:

”Kan ni gå längre bak i bussen… Tack”




Fri vers av jansson
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-02-07 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jansson