Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringaren i nortredamm

Ringaren i nortredam
kunde lika gärna varit jag
lika ensam och utan namn
ja, det var nog jag




Fri vers av Yrre VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-09 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP