Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde inte låta bli nu när Bodil är i farten...




Limerick: Girl`s with a lot of balls

En bowlande dam från Kungsbacka

kunde inte nog sina medspelare tacka

 en dag då inget gick fel

det var briljerande spel

hon sa: vi firar med en dubbelmacka




Fri vers av Catrin
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-19 08:24



Bookmark and Share


  Albert
du är duktig på att skriva
kul att läsa!
2007-07-28

  Catrin
Jag avser precis det du tror....klart limerickar ska vara snuskiga (helst) he he
2007-07-19

  Jan Linderoth
Sponrar er gärna, låter som ett festligt gäng!!!
2007-07-19

    Maria Malm
..och jag som har tänkt börja bowla..
2007-07-19

  ospray
haha härligt

applåd
2007-07-19

  danshäxan
Hej!
Det ekar i mitt huvud här....
Skitkul med titeln.... är det en tjej eller en
transvestit? Kul att fundera på....
SNyggt med slutraden....
du får in titeln-ett sätt att faktiskt fira....-
en erotisk vink dessutom...

\"hon sa: vi firar med en dubbelmacka\"

/ bra! / Danshäxan
2007-07-19

  © anakreon VIP
När de sedan gick ner i parterr
var det en man som blott ficg en spärr...
2007-07-19

    Bodil Sandberg
Hehe...låter smaskigt värre det där...så idag ska jag börja bowla...och fira dubbelt upp!!En härlig limerick Catrin!!!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin