Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur längtans rum

 

När längtan långsamt
smälter som den snö
som varligt föll
då doftar det lavendel
av kärleken som höll

segrade mot världen
levande och varm
trots bister råkall vind
vänder vi mot våren
hoppets rosenröda kind

andas nya dofter
genom tvåsamhetens själ
i visshetens trygga hamn
förundrad över glädjen
att väcka morgonen i din famn





Fri vers av Catrin
Läst 1104 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-03-07 08:48



Bookmark and Share


  devilsangel
Har bara ett ord: Underbart! Eller två ord för jag bokmärker :)
2008-03-08

  isabel louise
åh så vackert o härligt kärleksfullt!
2008-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt fint och livgivande.
2008-03-08

  Maria Zena Viklund
åh helt underbart skrivet

applåd o bokmärke!
2008-03-08

  Fånga dagen
Så underbart vackert skrivet
Du berör mig in i mitt innersta
Låt vårkänslorna komma

Anna-Karin
2008-03-08

    ej medlem längre
Denna tar sig rakt in i ett hjärta! Underbart fin! Sista strofen bli bokmärkt
2008-03-08

    Bodil Sandberg
Så underbart fint..poesi som rör både hjärta och själ.. älskar den..applåder bokmärke!
2008-03-08

  Markattan
Varm och fint rimmad poesi om längtan och kärlek.
2008-03-07

  Freeman
Hjärtevärmande och kärleksfull läsning, som balsam för själen.
2008-03-07

  Jan Linderoth
Ja du, du är så jäkla bra! Den här vibrerade i hela kroppen.
Snart......
2008-03-07

  aol
storartad sann poesi so verkligen känns i hjärteroten
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin