Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man inte göra reklam för livslång kärlek istället?


Reklamen för pensionssparande
där mannen önskar hyra ett rum för
en halv natt
eller kvinnan bara vill ha ett glas
i sina nya glasögonen
där mannen frågar på fiket efter en halv kopp kaffe
eller kvinnan blir arg på expediten
för hon inte får köpa en stövel

den får mig att må illa
inte för att jag borde pensionspara

utan för tydligheten den ger
utav saknaden av halva mina barns liv




Övriga genrer av Catrin
Läst 1149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-14 10:13



Bookmark and Share


  aol
så bra skrivet för så känns det
2008-08-22

  Fånga dagen
Så bra skrivet
Ja man får sig en funderare
Reklam väcker felaktiga beteendet ofta
Tillsammans är vi starka

Anna-Karin
2008-03-08

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärd text, som berör djupt. Applåder!
2008-01-15

  Jan Linderoth
Träffsäkert min vän! Men dina barn är så hela de kan vara, och du finns där hela tiden. Du ser ju genom deras ögon.
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin