Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det så få saker i livet som jag vet att jag verkligen vill?


I ambivalensens strid
mellan vitt och svart

önskar mig grått

i lagom nyans
för att skyla mina egentliga val

hatar att mellan frågan och svaret
finns den fria viljan

 

Imorgon är det cityakuten på tv 3
det vet jag att jag vill se




Övriga genrer av Catrin
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-28 10:42



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Alla val måste inte vara slutgiltliga.
Och en del kan medföra förbättring. Ambivalens är en smygande tveksam fiende.
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin