Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tro

Om jag kunde se
Om jag kunde röra
Om jag kunde veta

Vore tro meningslöst




Fri vers av Dotter K
Läst 599 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 16:04



Bookmark and Share


  Jonathan Fryxelius
Kort, prisvärd beskrivning :D Bra jobbat!
2009-03-25

    Knasboll
så rätt så rätt.
häller med dig ända ut i fingerspesarna ^.^
2009-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Saliga är de som inte ser men ändå tror (Jesus)
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Dotter K