Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud är ljus och inget mörker finns i Honom, 1 Joh 1:5


Jag och ljuset

Om Gud är solen
vill jag vara månen
reflektera den bråkdel av Hans ljus
som krävs för att människor
ska hitta hem genom natten




Fri vers av Dotter K
Läst 493 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 16:34



Bookmark and Share


  Jonathan Fryxelius
Underbart bra! Få ord med stor innebörd, en känsla som delas av många, mig själv inräknad. :D
2009-03-25

  Helena Johansson
Underbar dikt, jag har samma önskan...
2009-03-23

  Larz Gustafsson VIP
En utomordentlig beskrivning och en underbar bön!
Kan bara säga amen!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Dotter K