Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårregn

Vårregnet överraskade mig
stoppade mig
och medan jag flydde frågade det mig

Varför är du så ensam nu?
Varför kämpar du med att se så oberörd ut?

Jag är vårregnet
du vet mycket väl
jag är frisk
jag är behaglig
jag är lustig

När du springer uppför trapporna
och vräker av dig kläderna,
varför är det då bara du där?

Du minns hur det var förr
hur hon låg där bredvid dig
hur ni pustade ut tillsammans

Jag finns till enkom för att skapa det andrummet
Finns jag, finns hon




Fri vers av stadtkind
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-05 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stadtkind

Senast publicerade
Sommarlov
Pixlar
Mani
Vårregn
* Se alla