Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi hade läst om depression i skolan. Jag uppfattade det som att vara såhär.


Depression

It feels like they’re mocking me with every move they make. Every step they can take.
Just getting out of bed in the morning is like climbing a mountain to me.
Simply breathing takes every last bit of strength left in me, breathing again is murder.
Living is my greatest challenge but everyone around me treats it like a dance on roses, whenever I take my first step out a thorn always lands under my foot.
Why do they know the steps while I’m clueless?




Fri vers av Eremit
Läst 632 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eremit