Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan rader

att verkligen få det dit man vill
kan vara det värsta som finns

det är kampen för att lyckas få det att synas
utan att någon förstår vad man menar

att förklara men inte vilja bli förstådd

att leta med mål att inte finna

jag brinner, men vill fortsätta
jag tycker om att ha det så

det är så det ska vara

det är sådan jag vill vara






Övriga genrer av denröde
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-10-09 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denröde