Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

away, sweet away

i feel lost amongst the people i've learned to love
im only myself when im unknown and undiscovered

i like the feeling of being an unwritten page
not yet soiled with prejucidests

not yet judged

not quite yet myself




Övriga genrer av denröde
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denröde