Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen Fredag

Ett Ikea själ av plywood
Vackert försluten
Tickande som en bomb
Innanför tinningen

Jantelagens offer

Trevande genom
Nordiskt svårmod
Och sömlösa nätter

Hjärnans skalbaggar utrotas med etanol
Och knutna nävar
Reser sig ur
lådvinshavet




Fri vers av Elliott
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-13 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elliott