Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objekt

omättlig trodde jag att min aptit var
då jag åt köttet av ditt skelett med mina ögon
men så fort du öppnade munnen

blev jag mätt




Fri vers av Elliott
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-19 18:10



Bookmark and Share


  stella
Eller hur? Får märkliga tankar av denna.
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Elliott