Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln till mitt Hjärta

Jag tog nyckel till mitt hjärta
Vred om låset
Slängde sedan nyckeln
Långt långt här ifrån
Så långt att ingen skulle hitta den
Detta för att ingen skulle såra mig igen

Nyckel till mitt hjärta är nu borta
Ingen kan komma åt den
Endast jag vet var den ligger
Och så ska det vara
Ända tills nån mig berör
På ett sätt som ingen, ingen annan gör




Fri vers av _bonito_
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-10-15 14:01



Bookmark and Share


  Jeanette
Jag känner mig igen i varenda dikt du skrivit.. men jag fastnade extra mycket för den här. Du har talang, fortsätt så...
Kram på dig
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

_bonito_
_bonito_