Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel

Små vita vingar
Som slår mot den blå himlen
Min ängel flyger




Bunden vers (Haiku) av _bonito_
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-11-27 13:14



Bookmark and Share


    Florence
Hm, vad menar du med ängel?
Somliga ord används i så många betydelser att man måste definiera dem på något sätt om de ska bli meningsfulla.
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

_bonito_
_bonito_