Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är till Ms.Niklasson som idag den 30 Mars 2006 har lämnat oss till ett annat tid och rum.


En Fri Själ.

En sista morgon
Blott ovetande om vad som skulle ske

Ett sista hejdå
Utan att veta att det skulle bli ett farväl

En sista skymt
Av dom man älskar med hela sitt hjärta

En sista färd
Här på jorden.


På en sekund
Var det över

En sista bild
som vilade på din näthinna

En sista tanke
som for genom huvudet

Det var allt du hann
Innan det var försent

Tanken av dig nu
är hos oss alla

och bilden av dig
kommer alltid finnas kvar

Du kommer alltid att finnas hos oss
även om det inte är kroppsligt

Din kropp är lämnad här på jorden
men din själ den är fri




Fri vers av _bonito_
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-30 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_bonito_
_bonito_