Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpsvart hår

Korpsvart hår
röda läppar
leendes gick hon mot mig

skrämmande, lockande

hennes blick brände som eld
hennes ord eggade mig

ett leende spelade på hans läppar
hon ryggade tillbaka

han gav sig hän åt sina lustar.




Fri vers av the_Misery13
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-11-09 19:08



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
snyggt,
jag tycker verkligen du förmedlar en stämningskänsla här,
slutet när han ler hon ryggar, är mycket bra.
inte så konstruktivt, men gillar gillar
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

the_Misery13
the_Misery13