Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Om den här världen så endast bär på en enda stjärnklar natt till,
låt mig då få spendera den med dig.

När den här världen kommer till sitt slut låt mig då få hålla din hand så vi kan ge varandra styrka såsom det är menat att vi ska göra.

När jag ligger där och väntar, låt mig då vara den som torkar bort dina tårar och med ett leende på mina läppar få dig att skratta.

Och om tid i timglaset rinner ut före din, är det ditt leende jag vill ta med mig på min nya resa.

För vi kommer mötas igen om och om igen tills planeterna har ställt sig till våran fördel och vi återföds som de älskare, själsfränder och Jokrar som vi var menade att vara.

Du är min allra bästa vän och jag älskar dig
Din Joker i en galenvärld.




Fri vers av the_Misery13
Läst 775 gånger
Publicerad 2007-09-11 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the_Misery13
the_Misery13