Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kråkan som kommer med epidemier åt alla borde inte skjutas.


med kärlek på axeln, som hoppar på folk
sitter och kraxar i någons öra,
så den till slut blir tokig och måste gå fram till den finaste i världen
och spy sötma över dens silkiga klänning.
klänningsbäraren blir smittad och sen är allt för sent.
de lider av en obotlig sjukdom som bara blir värre.
hon blir blind och senare förlamad på hjärtsidan
och han med fågelbajs på kavajen blir en halt trollkarl med tankeproblem.
men efter den,
i vinddraget från fjädrarana ropar alla
tack.




Fri vers av aamannnda
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aamannnda