Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varm hud utan morgon

du vet den där huden på halsen som är så tunn och känslig.
mm, den.
dina läppar mot den.
varma mot min svala hud.
jag undrar tyst om du är medveten om hur vamt det blir i hela min kropp.
jag tror inte det.

mina läppar mot din hals.
eller.
mer mot nacken.
känner lukten från dig och tröjan.
nästan yr.
mina läppar värmer länge upp samma ställe och lämnar ett fuktigt avtryck.
fint.
nästa gång vår egen hud inte kan vara ifrån den andres hud är det dina läppar mot min panna.
jag drar ett djupt andetag i ditt hår innan jag lägger mig till rätta.
lägger mig till rätta på ditt bröst, med örat vid hjärtat
så att jag med dina armar runt mig kan sluta ögonen och lyssna till dina hjärtslag tills det blir ljust utanför.
hoppas det aldrig blir ljust.




Fri vers av aamannnda
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-18 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aamannnda