Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången

Jag längtar ut
längtar bort

fast allt finns här

jag vill hit och dit
men kommer
ingen vart

tankarna tänker
önskar, längtar

flyr i hastande virrvarr
som löv i höststorm

men fysiskt
förblir jag orörlig

fången i mig själv
av längtan

efter någon, något




Fri vers av Zache
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känner igen det där

"och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur"
/ Lars Winnerbäck - Tvivel
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache