Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig


Vinter, vår, sommar och höst
bultar tomheten i mitt bröst

Tiden glider som Gladan
i sommarskymmningen
bort

Längtans blå blomma
doftar av saknad

Det är inte det du sa
utan vad du var
som gav mig helheten
och en inre ro




Fri vers av Zache
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-06-09 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache