Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften

som är du..

Vad gör jag här
i denna tid
när livet är
där..

där jag borde vara
nära, intill
i värmen
där du är

i ljuset
som skänker ro, stillhet
som ger mig kraft
att fortsätta
älska, leva

vad gör du där?

när jag finns här..




Fri vers av Zache
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-02 20:07



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache