Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckande

Jag lagar maten
känner mig stolt.

Jag presterar
du tycker det är gott.

Jag smakar
ja, det är gott.

Jag sväljer.

En tugga
två tuggor.

Maten på gaffeln
riset som klibbar.

Mina ögon fylls.

Du ser

Du behöver inte äta mer




Fri vers av glittervakuum
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 00:57



Bookmark and Share


  blaite
Annorlunda text om käk..klockren..
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum