Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Död

En Död
En Glöd

Hon Levde För Sitt Hjärta
Men Det Gav Henne Smärta

Hon Levde, Gav Död
Dödade, Gav Nöd

När Hon Försöker Skaffa Vänner
Blir Det Smärta Hon Känner

När Hon Är Med Sin Älskade
Blev De Oälskade

När Hon Till Sist Ser Meningen Med Sitt Liv
Dör Hon I HIV

En Död
En Försvunnen Glöd




Fri vers av LivetDödadeSjälen
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LivetDödadeSjälen
LivetDödadeSjälen