Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jessica! <3

Vi möttes en dag
vänskapen var inte i lag
men vi pratade
världen tystnade
du och jag
jag och du
kan säga allt till dig
men kan du säga allt till mig?
jag räddar dig när du faller
för du är allt för mig
fast om det inte är för mycket begärt..
om jag faller nerför ett berg
får du gärna rädda mig
älskade bästis

<3




Fri vers av LivetDödadeSjälen
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-24 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LivetDödadeSjälen
LivetDödadeSjälen