Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kulsprutsleende

du klär sig som en fjortiskille
daterad och stämplad 2003

ditt tandställningsleende
flinar som på en sexåring med
ny kulspruta i plast

och det är inte utsidan som
spelar roll och din mamma
tänker att kulsprutan är
bara i plast och kunde lika väl
vara i skepnaden av en bil

men någonstans döms du
till allt vad du ser ut att vara
och någonstans spelar det roll
för någonstans blir det vem du är

killen med leendet och kulsprutan
han som ler fånigt och hoppas att
han är någon






Fri vers av annaaaa
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-02 19:57



Bookmark and Share


    tehdog
jag instämmer på patriks kommentar. Måste säga att jag hade inte förväntat mig den vägen som texten faktiskt gjorde efter andra strofen. Tredje strofen är riktigt jävla bra. Resten också förstås, men det mycket pga just tredje.
2009-12-03

  Patrik Englund VIP
imponerad, du går från klarhet till klarhet.

väldigt väldigt bra.
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

annaaaa