Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragment av känslor



skrivarlust som pulserar och briserar
mellan väggar som vill fyllas av
känslosamma ord från gamla hjärtan

hjärtan som bildades för knappt
arton år sedan men som redan börjar
slå på sista slagen i ungt format

och det är inte en nyhet att huvudet
ibland far iväg i tankar orimliga för verkligheten


(hjärtat, vart tog romantiken vägen?)


i våra bröst finns hjärtan med hjärnor på olika spår
och i dina armar är det svårt att förställa
hur jorden skulle snurra utan tyngden från din kropp


och det är svårt att föreställa hur vardagen skulle kunna finnas
utan skavsåren mot ryggraden när stolens rygg är hård


gränsen mellan att bygga och tära är hårfin
balansen mellan att ge och ta är svindlande


(hjärtat, jag känner mig som tryggast när du gråter)




Fri vers av annaaaa
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-30 16:54



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
ojojojojojojoj vilken bra sista rad
2010-08-06

    tehdog
Den sista raden är mitt allt just nu och det innan tog mig dit
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

annaaaa