Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

II.

Du ...

Växer
frodas
sparkas
lever
lever
lever

det gör du

Jag...

spelar det roll vad jag äter?
vad jag tänker?
vad jag gör?

Blir du den samma
oavsett vad jag får mig för
oavsett vad jag gör?

En sak är säker...

oavsett vem du är
vem du blir
älskar jag dig
av hela mitt hjärta
av hela min själ.




Fri vers av Eyglo
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-04 14:07



Bookmark and Share


  Vind
Nu brukar det ju lösas detta med vad man äter, eftersom du blir sugen på mat med de näringsämnen, som ni behöver båda två. Per automatik.
Tycker om hur dina ord genomsyras av undran, förundran... och kärlek.
2009-12-04

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var bra av dig att skriva så
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Eyglo
Eyglo