Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp


Oron kryper i magen
som en huggorm i gräset

du finns där knappt
så liten
så bräcklig

jag skyddar så gott jag kan
bara det räcker

glädjen finns där också
rusar

för att jag är mest jag
men en aning också du.




Övriga genrer av Eyglo
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 13:13



Bookmark and Share


  Vind
Om det är som jag anar i texten, en liten "tummelisa alternativt tott" så är det nog precis så det känns... i början.
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Eyglo
Eyglo