Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar endast lyssna transparent, när jag själv...




Talar mig tyst, till takten av ett spökhjärta, och

 

kanske,

 

döda små flugor
föll
från mina fingrar,
där fåglar
flög in
och tog för sig
sekunder,
minut
av det vita försköts,
där ett lila
blev gränsen till liv,
 

tog mitt synfält ur blick
Proserpina-pupill;

 

Pagliacci broderad i opressad snö,  

 

där det vreds
på en sko, kröp iväg
som ett spår,
till en kvällskurs i konsten att kvävas ifred.




Fri vers av Tobias Nilzon
Läst 439 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-12-16 16:02



Bookmark and Share


  mayhem and order
Ingressen är samstämmig med texten tycker jag och på det sammantagna en text att tycka om.
Medborgarskolan har bra skit, yess, så är det!
...kursledare sökes!
2010-02-15

  Anna*
Olidligt och ångestladdat och hur snyggt som helst
2010-01-23

  m.ricknell
drar ett djupt andetag, blundar, ler.. du har gjort det igen...
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Nilzon
Tobias Nilzon