Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att man kunde känna såhär igen


fantastiska kärlek

jag kan komma

mig själv med
att le ibland

stirra på saker som
inte
existerar och le det bredaste jag kan

inte medvetet förstås

det
bara händer

okej
ja
jag erkänner

jag tänker på dig


med ögonen som lever ett eget liv
det sneda leendet
håret som lockar sig i nacken
och rösten som får mig att springa tusen varv om natten




Fri vers av onlyme
Läst 675 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-24 22:33



Bookmark and Share


  firefire
den härligaste känslan,väl beskrivet av dig!
2010-01-08

  Paradox
Fint!

Applåder!

// Sal :)
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

onlyme