Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aldrig velat ha någon så mycket


allt på samma gång

jag brukar
snurra
runt runt runt

till håkan hellström

och drömma om
dig


hur dina händer får mig
att göra
obegripliga saker


du kysser mig galen





Fri vers av onlyme
Läst 643 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 21:11



Bookmark and Share


  sellout
ah håkan, han är kärlek. och som sagt sista raden är favorit även hos mig.
2010-03-10

  Uppfångad
Älska sista raden, bra!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

onlyme