Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste

Du är den vackraste som finns.

Kyss mig, Kyss mig som i mina drömmar.

Göm mig i dina armar, få mig att glömma allt hemskt.

Jag vet att du kan det, för du är den vackraste.

Anju <3




Fri vers av Anju
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-28 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skrivet:) Bravo
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Anju