Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget finns för evigt...


Slut...

Jag tänker på dig varje dag.

Undrar...

Hur blev det så här?

Vad var det som hände?

Och säg inte att inget har hänt

Du var rolig, du var snäll, du var omtänksam,du... försvann...

Sakta men säker förändrades du, kanske jag också och vi gled isär.


När jag ser dig nu så vet jag att det aldrig kan bli som det var.

Det som var då kan aldrig komma tillbaka hur mycket jag än skulle vilja.

Det som är gjort är gjort...

Jag skulle säga att det var du, Du skulle säga att det var jag..

Men nu är de slut...



föralltid!


Anju <3




Fri vers av Anju
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-01 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anju