Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnat Dig

Jag kastar en skeptisk blick framåt, sedan en osäker blick bakåt, slutligen en stulen blick åt sidan och varthän bär min väg?

En hoppfull känsla infinner sig och för en liten stund så väljer jag att blunda. I mitt stilla mörker bjuds jag på minnen, dessa får mig att le, dessa får mig att fälla tårar, dessa bjuder på meningen med just mitt liv.

Jag vill stilla mina tankar och då tar djupa andetag mig till en fridfull plats. Jag vill skyddas från världen, jag vill fly från allt som är verklighet, jag vill bädda ner mig i en kokong, jag vill sova bort allt ont.

Jag behöver en hand, en hand som tar tag i min hand, en som för mig fram!

Tillägnat Dig




Fri vers (Fri form) av Angela Hansson H
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-02 22:12



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
ja en hand som får en att ta sig ur kokongen kan man behöva. mycket ledsamhet känner man i din fina text. men oxå hopp.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Angela Hansson H
Angela Hansson H